2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Švenčių planavimo gidas Anykščiuose


Šventės akordai - švenčių organizavimo, vestuvių planavimo studija Aukštaitijoje,  įkurta 2005 metais.  Visus tuos metus bendraudami su daugeliu vestuvių ir kitų šeimos švenčių paslaugų tiekėjais bei atstovais, keitėmės, tobulėjome, o su kiekviena įgyvendinta idėja, toliau siekėme visų pirma, kokybės, o ne kiekybės. 2017 metų šventinį sezoną pasitinkame nauju iššūkiu - 
                                              
                                            TOBULOS ŠVENTĖS ANYKŠČIUOSE. 
                                          Nuotrauka Vaidas Pupelis
                                                        
Kodėl Anykščiuose....Anykščių kraštas - mažas žemės lopinėlis, supamas net 76 ežerų, galintis didžiuotis į saulę stiebiančiais piliakalniais, įstabiais gamtos kampeliais, turtingu kultūros paveldu. A.Baranausko išgarsintas šilelis, vaizdingi Šventosios upės vingiai, nuostabios gamtos supamos kaimo turizmo sodybos. Čia gausu pramogų- keliausite traukiniu siauruku, o kelionei galėsite užsisakyti pramogines programas, vyno degustacijas po gražiausią Rubikių ežerą, iki Lajų tako nukeliauti pramoginiu traukinuku, pakilti į 36 m. aukštį ir pasigrožėti nuostabia Anykščių šilelio panorama, Šventosios vingiais. Linksmai laiką praleisite netoliese įsikūrusiame unikaliame Labirintų take ar Nuotykių parke Dainuvos nuotykių slėnis. Viename Šventosios vingyje, Niūronių kaime įsikūrusiame Arklio muziejuje galėsite pasivažinėti karietomis, pajodinėti arkliu ir sudalyvauti etnografijos pamokoje Duonelė kasdieninė. Jaunieji savo santuokos įregistravimui gali pasirinkti aukščiausią Lietuvoje dvibokštę Šv. Mato bažnyčią, Kavarsko Šv. Jono Krikštytojo bažnyčią, Troškūnų Švč. Trejybės bažnyčią ir bernardinų vienuolyną , Andrioniškio Šv. Petro ir Povilo bažnyčią ar civilinę santuoką registruoti senojoje miesto koplyčioje.  Po ceremonijos laimės vienas kitam ir visiems savo svečiams galėsite palinkėti prie Laimės žiburio.  Anykščiuose - gražiausios fotosesijos, turiningos šventės, maloniausias poilsis po šventės šurmulio. 

                                                    Nuotrauka Vaidas Pupelis

Vestuvių rinka nuolat keičiasi ir ją reikia pažinti. Mūsų misija - padėti nepasiklysti pasiūloje, rasti patikimiausius partnerius, tiekėjus, kad Jūsų šventės diena būtų įsimintina ir Jums, ir Jūsų svečiams. Konsultacija - visada geriau, nei didelė krūva vizitinių kortelių bei lankstinukų, daugybė perskaitytų straipsnių. Svarbiausia - betarpiškas bendravimas, empatija. Net jei ir žinote, ko jums reikia ir esate užtikrinti savo pasirinkimu, visada verta pasikonsultuoti, kad nei viena detalė nebūtų užmiršta. Jei neradote, ko ieškojote, drąsiai kreipkitės, nes mūsų partneriai - mieli ir šilti žmonės, savo srities profesionalai, o jų teikiamos paslaugos tikrai realiomis kainomis. Mes padėsime Jums užmegzti kontaktą su patikimais partneriais - kad ir maža dalimi, bet būtent jie padės įgyvendinti Jūsų išsvajotos dienos scenarijų. Anykščiuose visais metų laikais nuostabu.Esame tam, kad svarbiausi Jūsų gyvenimo momentai virstų gražia stebukline pasaka.


Visada Jūsų paslaugoms -
Studija Šventės akordai\Kristina

Švenčių organizavimas, vestuvių planavimas 
el.p. sventesakordai@hotmail.com 
Informacija apie laisvalaikį ir poilsį Anykščiuose 
el.p. laikoplanavimogidas@gmail.com